Blog

Tassen voor je laptop

13 oktober 2020

Wanneer je veel op stap bent en je graag je laptop meeneemt, is het fijn als je hier een goede tas voor hebt. Op die manier is je laptop goed beschermd en wordt het vervoeren ervan naar je werk, school of opleiding een stuk eenvoudiger. Waar moet een goede laptoptas aan voldoen? 

 

 

Lees meer »

Tas waar je laptop in past

Het lijkt een open deur, maar begin met het opmeten van je laptop. Er zijn namelijk enorm veel verschillende formaten en daardoor is het goed om te weten hoe groot de tas moet zijn waar jij je laptop in gaat vervoeren. Het is zonde als je een leuke tas hebt gevonden en dat daarna blijkt dat je laptop te groot is voor die tas. Zorg ook altijd dat de tas net iets groter is dan de laptop zelf. Het is onhandig als het elke keer een gedoe is om de laptop erin en eruit te halen en het zorgt er vaak ook voor dat de tas en rits sneller slijten.

Laptopvak

Je kunt ervoor kiezen om voor een tas te gaan waar een speciaal laptopvak in is gemaakt. Het is ook mogelijk om gewoon voor een leuke tas te gaan waar je laptop toevallig in past. Eventueel kun je de laptop eerst in een sleeve doen, zodat deze beschermd wordt tegen stoten en krassen. Het voordeel van een tas met een speciaal laptopvak is dat zo’n tas overzichtelijk is. Kies sowieso voor een laptoptas met rits en meerdere vakjes, zo houd je de tas eenvoudig georganiseerd. 

Laptoptas voor dames en heren

Voor een zakelijke en chique look is het leuk om voor een leren laptoptas te kiezen, of je nu een man bent of een vrouw. Leer wordt in het gebruik alleen maar mooier, terwijl stof of een ander materiaal na verloop van tijd vaak vies wordt. Leer kun je poetsen en hierdoor krijgt het niet alleen zijn glans terug, maar wordt het ook waterafstotend. Van een leren laptoptas heb je gegarandeerd jaren plezier als je hem goed onderhoudt: een leren laptoptas is dan ook een duurzame keuze.  

Laptop en boeken

Bedenk van te voren of je alleen je laptop wil vervoeren in de tas of dat er ook extra ruimte moet zijn voor boeken of andere spullen. In de meeste laptoptassen is ruimte voor mappen van A4-formaat. Hierdoor kun je eenvoudig al je zakelijke spullen vervoeren. Door te kiezen voor een tas die naast hengsels ook een lange schouderband heeft,  kun je dit ook nog op comfortabele wijze doen!